Partneři webu

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Kontaktní formulář


V případě potřeby nás kontaktujte










Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s.

Drahobejlova 2215/6, 190 00 Praha 9
IČ: 152 70 106

Tel.: 266 199 200 - 4 Fax: 266 199 209
e-mail: info@svazpekaru.cz


  
  





Ročenka a Katalog dodavatelů pro pekaře a cukráře 2019

U příložitosti valné hromady Svazu pekařů a cukrářů v ČR bude 19. ledna 2019 představeno již 27. vydání České a slovenské ročenky pekaře a cukráře s aktualizovaným Katalogem dodavetelů dodavatelů pro pekaře a cukráře pro rok 2019.  

Nabídka inzerce v ROČENCE 2019

•Tradiční oborová publikace vyjde v na základě podnětů z členské základny v magazínovém stylu, budou zařazena nová témata a rozhovory s pekařskými osobnostmi aj., což by mělo zvýšit atraktivnost publikace pro čtenáře i inzerenty
•Pošesté vychází ve spolupráci se Slovenským svazem pekařů, cukrářů a těstovinářů jako ČESKÁ a SLOVENSKÁ ROČENKA, takže dosah vaší inzerce zahrnuje i Slovensko!
•Budete celý rok uvedeni v praktickém „Katalogu dodavatelů výrobků a služeb pro
pekaře a cukráře“, podrobně členěném podle oborů činností inzerujících firem
•KATALOG DODAVATELŮ 2019 opět umístíme na svazovém webu www.svazpekaru.cz
•Uveřejnění základních údajů v Katalogu o firmě (včetně umístění na webu) není zpoplatněno
•Jedinou podmínkou je objednání jakéhokoliv inzertního produktu ROČENKY – viz ceník inzerce
•Zvýšení efektivnosti Vaší inzerce v ROČENCE – základní údaje o firmě (telefon, e-mail, adresa webových stránek) se v Katalogu objevují opakovaně – umístěním Katalogu na webu se výrazně a celoročně zvyšuje informační dosah směrem k Vašim stávajícím i potenciálním zákazníkům
•ROČENKA není určena pouze pro prezentaci členů našeho Svazu, ale je otevřena všem společnostem podnikajícím v pekařském a cukrářském oboru
•ROČENKA s moderní a přehlednou grafikou bude obsahovat fundované statě a rozhovory na aktuální témata z mlynářského, pekařského a cukrářského oboru, inspirace za zahraničí, přehled odborných veletrhů a výstav, statistiky a další důležité informace

Aktualizováno Středa, 26 Září 2018 09:56
Celý článek...
 

PEKAŘ CUKRÁŘ aktuálně

PEKAŘ CUKRÁŘ 9/2018

Sklizeno s otazníky (Úvodník)
Svazinfo září, Pozvánka do Čejkovic (Ze života svazu)
Školení "Dotační příležitosti pro pekárny" (Dotace)
Němčické pečivo z pekárny MOPS (Nový člen svazu)
Mlýn Perner Svijany (Nový člen svazu)

Aktualizováno Středa, 26 Září 2018 10:15
Celý článek...
 

PEKAŘ CUKRÁŘ - ediční plán 2018

Odborné periodikum pro zájemce o aktuální dění v pekařském a cukrářském oboru vychází 27. rok nákladem 1 500–3 000 výtisků, celorepubliková přímá distribuce.

Nabízíme možnost: 
- inzerce (ceník je umístěn na webu nebo jej zašleme na vyžádání), 
- externí autorské spolupráce při tvorbě měsíčníku

 Cena jednoho čísla měsíčníku činí 45 Kč + 10 % DPH. Cena ročního předplatného časopisu činí 490 Kč + 15 % DPH (pro členy Svazu 390,- Kč + 10 % DPH). 

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (Ediční plán PC 2018_FINAL.doc)Ediční plán PC 2018 48 Kb
Aktualizováno Čtvrtek, 28 Prosinec 2017 12:05
Celý článek...
 

Pekařská technologie IV. - Výroba jemného pečiva

banner pt 4

Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. po úspěchu publikací Pekařská technologie I. – Suroviny a Pekařská technologie II. – Výroba chleba a Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva vydal odbornou publikaci PT IV. Výroba jemného pečiva, která byla uvedena do distribuce 20. října 2016.

Autoři publikace

Mgr. Petr Šedivý (jednatel společnosti BENEŠ pekárna s.r.o., býv. ředitel a pedagog SŠPaS Pardubice) 
Ing. Eva Nováková (manažerka marketingu a obchodu IREKS ENZYMA s.r.o. Brno)
Ing. Martin Hanus (pekařský technolog)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)
Ing. Radovan Smrž (Zeelandia, spol. s r.o.)
 
Lektor
Ing. Anna Kaisrová (Michelské pekárny Premium s. r. o.)

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (Pekařská techn. I.+II.+III. +IV. - Objednávka publikace.doc)Objednávka publikací 118 Kb
Aktualizováno Sobota, 22 Říjen 2016 16:25
Celý článek...
 

Pekařská technologie III. - Výroba běžného pečiva 

 pt iii bannerPodnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. po úspěchu publikací Pekařská technologie I. – Suroviny a Pekařská technologie II. – Výroba chleba vydal publikaci Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva. 

Autoři publikace

Mgr. Petr Šedivý (jednatel společnosti BENEŠ pekárna s.r.o., býv. ředitel a pedagog SŠPaS Pardubice) 
Ing. Eva Nováková (manažerka marketingu a obchodu IREKS ENZYMA s.r.o. Brno)
Ing. Martin Hanus (pekařský technolog)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)

Lektor
Ing. Anna Kaisrová (Michelské pekárny Premium s. r. o.)

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (Pekařská techn. I.+II.+III. +IV. - Objednávka publikace.doc)Objednávka publikací 118 Kb
Aktualizováno Sobota, 22 Říjen 2016 16:24
Celý článek...
 






Copyright