Partneři webu

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Kontaktní formulář


V případě potřeby nás kontaktujte










Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s.

Drahobejlova 2215/6, 190 00 Praha 9
IČ: 152 70 106

Tel.: 266 199 200 - 4 Fax: 266 199 209
e-mail: info@svazpekaru.cz


  
  





Ročenka a Katalog dodavatelů pro pekaře a cukráře 2018

26. vydání České a slovenské ročenky pekaře a cukráře obsahuje aktualizovaný Katalog dodavatelů pro pekaře a cukráře 2018, který naleznete v příloze. Ročenku a Katalog v tištěné formě si můžete obejdnat v redakci, kde v případě zájmu zároveň získáte inofrmace o zařazení do dalších vydání Katalogu.

Z obsahu:
Kam letos? (Přehled akcí SPaC v ČR, vybraných výstav a veletrhů)
Adresář čelnů Svazu pekař. a cukrářů v ČR

ČÁST MLYNÁŘSKÁ
Mlýnský obor v ČR – stav a výhled (rozhovor s Ing. P. Hrdinou, předsedou SPM ČR)
Mlynářské trendy a nové výzvy (D. Perner, MLÝN PERNER Svijany\)

ČÁST PEKAŘSKÁ
Pekařina v 21. století (rozhovor s Ing. J. Kurčíkem, generálním ředitelem firmy PENAM)

Problém není vyrobit, ale prodat (rozhovor s S. Vávrovou, lektorkou Pekařské akademie)
Pekaři, sjednoťme se! (rozhovor s J. Bláhou, pekařem a poslancem PSP ČR)
Atraktivní web – efektivní nástroj v oblasti marketingu a personalistiky (rozhovor s Mgr. Ing. R. Malovičem, partnerem projektu „Než zazvoní“)
Rok 2017 v potravinářské legislativě 
Pekařská statistika
Dotační příležitosti pro pekaře: přehled a výhled na rok 2018

ČÁST CUKÁŘSKÁ
Cukrářské megatrendy očkama manažera (rozhovor s T. Novákem, generálním ředitelem PURATOS CZ)
Cukrářský rok a pozvánka na akce 2018 

Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (KATALOG_2018_TISK.pdf)Katalog dodavatelů 2018 113 Kb
Aktualizováno Pátek, 29 Prosinec 2017 08:45
 

PEKAŘ CUKRÁŘ aktuálně

PEKAŘ CUKRÁŘ 3/2018

Téma MĚSÍCE – Veletrhy Salima/MBK – reportáž, ohlasy vystavovatelů

Aktualizováno Středa, 21 Březen 2018 10:42
Celý článek...
 

PEKAŘ CUKRÁŘ - ediční plán 2018

Odborné periodikum pro zájemce o aktuální dění v pekařském a cukrářském oboru vychází 27. rok nákladem 1 500–3 000 výtisků, celorepubliková přímá distribuce.

Nabízíme možnost: 
- inzerce (ceník je umístěn na webu nebo jej zašleme na vyžádání), 
- externí autorské spolupráce při tvorbě měsíčníku

 Cena jednoho čísla měsíčníku činí 45 Kč + 10 % DPH. Cena ročního předplatného časopisu činí 490 Kč + 15 % DPH (pro členy Svazu 390,- Kč + 10 % DPH). 

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (Ediční plán PC 2018_FINAL.doc)Ediční plán PC 2018 48 Kb
Aktualizováno Čtvrtek, 28 Prosinec 2017 12:05
Celý článek...
 

Pekařská technologie IV. - Výroba jemného pečiva

banner pt 4

Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. po úspěchu publikací Pekařská technologie I. – Suroviny a Pekařská technologie II. – Výroba chleba a Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva vydal odbornou publikaci PT IV. Výroba jemného pečiva, která byla uvedena do distribuce 20. října 2016.

Autoři publikace

Mgr. Petr Šedivý (jednatel společnosti BENEŠ pekárna s.r.o., býv. ředitel a pedagog SŠPaS Pardubice) 
Ing. Eva Nováková (manažerka marketingu a obchodu IREKS ENZYMA s.r.o. Brno)
Ing. Martin Hanus (pekařský technolog)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)
Ing. Radovan Smrž (Zeelandia, spol. s r.o.)
 
Lektor
Ing. Anna Kaisrová (Michelské pekárny Premium s. r. o.)

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (Pekařská techn. I.+II.+III. +IV. - Objednávka publikace.doc)Objednávka publikací 118 Kb
Aktualizováno Sobota, 22 Říjen 2016 16:25
Celý článek...
 

Pekařská technologie III. - Výroba běžného pečiva 

 pt iii bannerPodnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. po úspěchu publikací Pekařská technologie I. – Suroviny a Pekařská technologie II. – Výroba chleba vydal publikaci Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva. 

Autoři publikace

Mgr. Petr Šedivý (jednatel společnosti BENEŠ pekárna s.r.o., býv. ředitel a pedagog SŠPaS Pardubice) 
Ing. Eva Nováková (manažerka marketingu a obchodu IREKS ENZYMA s.r.o. Brno)
Ing. Martin Hanus (pekařský technolog)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)

Lektor
Ing. Anna Kaisrová (Michelské pekárny Premium s. r. o.)

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (Pekařská techn. I.+II.+III. +IV. - Objednávka publikace.doc)Objednávka publikací 118 Kb
Aktualizováno Sobota, 22 Říjen 2016 16:24
Celý článek...
 






Copyright