Partneři webu

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Kontaktní formulář


V případě potřeby nás kontaktujte










Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s.

Drahobejlova 2215/6, 190 00 Praha 9
IČ: 152 70 106

Tel.: 266 199 200 - 4 Fax: 266 199 209
e-mail: info@svazpekaru.cz


  
  





Pekařská technologie IV. - Výroba jemného pečiva

banner pt 4

Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. po úspěchu publikací Pekařská technologie I. – Suroviny a Pekařská technologie II. – Výroba chleba a Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva vydal odbornou publikaci PT IV. Výroba jemného pečiva, která byla uvedena do distribuce 20. října 2016.

Autoři publikace

Mgr. Petr Šedivý (jednatel společnosti BENEŠ pekárna s.r.o., býv. ředitel a pedagog SŠPaS Pardubice) 
Ing. Eva Nováková (manažerka marketingu a obchodu IREKS ENZYMA s.r.o. Brno)
Ing. Martin Hanus (pekařský technolog)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)
Ing. Radovan Smrž (Zeelandia, spol. s r.o.)
 
Lektor
Ing. Anna Kaisrová (Michelské pekárny Premium s. r. o.)

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (Pekařská techn. I.+II.+III. +IV. - Objednávka publikace.doc)Objednávka publikací 118 Kb
Aktualizováno Sobota, 22 Říjen 2016 16:25
Celý článek...
 

Pekařská technologie III. - Výroba běžného pečiva 

 pt iii bannerPodnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. po úspěchu publikací Pekařská technologie I. – Suroviny a Pekařská technologie II. – Výroba chleba vydal publikaci Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva. 

Autoři publikace

Mgr. Petr Šedivý (jednatel společnosti BENEŠ pekárna s.r.o., býv. ředitel a pedagog SŠPaS Pardubice) 
Ing. Eva Nováková (manažerka marketingu a obchodu IREKS ENZYMA s.r.o. Brno)
Ing. Martin Hanus (pekařský technolog)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)

Lektor
Ing. Anna Kaisrová (Michelské pekárny Premium s. r. o.)

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (Pekařská techn. I.+II.+III. +IV. - Objednávka publikace.doc)Objednávka publikací 118 Kb
Aktualizováno Sobota, 22 Říjen 2016 16:24
Celý článek...
 

Pekařská technologie II. - Výroba chleba

 

Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. po loňském úspěchu knihy Pekařská technologie I. – Suroviny vydal odbornou publikaci Pekařská technologie II. – Výroba chleba, která byla uvedena do distribuce na Dnech chleba 2014. 

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (Pekařská techn. I.+II. - Objednávka publikace.doc)PT I. + II. Objednávka publikací 114 Kb
Download this file (Pekařská techn. I.+II. - Objednávka publikace.pdf)PT I. + II. Objednávka publikací 179 Kb
Aktualizováno Sobota, 22 Říjen 2016 15:50
Celý článek...
 

Publikace Pekařská technologie I - Suroviny 


Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. vydal odbornou publikaci Pekařská technologie I. – Suroviny, která byla uvedena do distribuce na Dnech chleba 2013 (6. června, Pardubice).

Autoři publikace
Mgr. Petr Šedivý (BENEŠ pekárna s.r.o., býv. ředitel SŠPaS Pardubice) – vedoucí autorského kolektivu Ing. Jindřich Dostál, Ing. Dana Kovaříková, Ing. Václav Martinek (SŠPaS Pardubice)

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (Pekařská techn. I. - Objednávka publikace.doc)Pek. technol. I. - Objednávka publikace 111 Kb
Aktualizováno Středa, 16 Září 2015 11:59
Celý článek...
 

Výrazné slevy odborných publikací

1. Ing. Jan Skoupil: Cukrářská výroba 1. díl, váz.     80,- Kč     40,- Kč

2. Ing. Jan Skoupil: Cukrářská výroba  2. díl váz.     80,- Kč     40,- Kč

Aktualizováno Čtvrtek, 16 Květen 2013 13:20
Celý článek...
 






Copyright