Partneři webu

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Kontaktní formulář


V případě potřeby nás kontaktujte










Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s.

Drahobejlova 2215/6, 190 00 Praha 9
IČ: 152 70 106

Tel.: 266 199 200 - 4 Fax: 266 199 209
e-mail: info@svazpekaru.cz


  
  





Pekařská technologie III. - Výroba běžného pečiva 

 pt iii bannerPodnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. po úspěchu publikací Pekařská technologie I. – Suroviny a Pekařská technologie II. – Výroba chleba vydal publikaci Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva. 

Autoři publikace

Mgr. Petr Šedivý (jednatel společnosti BENEŠ pekárna s.r.o., býv. ředitel a pedagog SŠPaS Pardubice) 
Ing. Eva Nováková (manažerka marketingu a obchodu IREKS ENZYMA s.r.o. Brno)
Ing. Martin Hanus (pekařský technolog)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)

Lektor
Ing. Anna Kaisrová (Michelské pekárny Premium s. r. o.)

 

Technická data a cena publikace
Formát A5, vázaná, celobarevná publ., náklad 2 000 výtisků, rozsah 262 str.,
cena 350 Kč/1 výtisk (včetně DPH).

Hlavní témata

- Základní druhy běžného pečiva, požadavky na kvalitu, legislativa
- Suroviny a jejich parametry
- Výroba a zpracování těst, receptury
- Výroba speciálního a trvanlivého pečiva
- Vady pečiva a jejich řešení

NABÍDKA ZAKOUPENÍ VÝTISKŮ PUBLIKACE

Objednávkový formuláře k publikacím je umístěn v příloze článku 

Stanislav Mihulka
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (Pekařská techn. I.+II.+III. +IV. - Objednávka publikace.doc)Objednávka publikací 118 Kb
Aktualizováno Sobota, 22 Říjen 2016 16:24
 




Copyright