Partneři webu

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner





Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s.

Drahobejlova 2215/6, 190 00 Praha 9
IČ: 152 70 106

Tel.: 266 199 200 - 4 Fax: 266 199 209
e-mail: info@svazpekaru.cz


  
  





PEKAŘ CUKRÁŘ - ediční plán 2020

Odborné periodikum pro zájemce o aktuální dění v pekařském a cukrářském oboru vychází 30. rok nákladem 1 500–3 000 výtisků, celorepubliková přímá distribuce.

Nabízíme možnost:
- inzerce (ceník je umístěn na webu nebo jej zašleme na vyžádání),
- externí autorské spolupráce při tvorbě měsíčníku

Cena jednoho čísla měsíčníku činí 45 Kč + 10 % DPH. Cena ročního předplatného časopisu činí 490 Kč + 15 % DPH (pro členy Svazu 390,- Kč + 10 % DPH)

K typickým čtenářům patří zejména manažeři a zaměstnanci firem, dodavatelsky či odběratelsky souvisejících s pekařským a cukrářským oborem (výrobci - pekárny, mlýny, cukrárny, dodavatelé strojů a zařízení, surovin, polotovarů a celého spektra služeb včetně IT). Z hlediska inzerentů jde o typický produkt pro vrcholový management, který slouží jako prostředek pro mapování trendů a novinek na trhu, příležitostí pro inovace sortimentu, technologií, vybavení či jako podklad pro rozhodování o konkrétních inesticích atd. Distribuce probíhá přímo na základě klientské databáze, nevzniká prakticky žádná remitenda. Kolísání nákladu vzniká požadavky na zvýšenou distribuci před akcemi (výstavy, semináře). V souladu s edičním plánem od roku 2009 střídavě vycházejí specializované přílohy "Stroje a zařízení pro pekaře a cukráře" a "Suroviny, přípravky a polotovary pro pekaře a cukráře" (podrobněji viz "Ediční plán"). Po celý rok pokračují přílsušné tematické inzertní kampaně (k odborným seminářům, redakčním tématům aj.). Z výsledků redakčního průzkumu vyplývá, že firmy tematické inzertní kampaně oslovují. Uzávěrka příjmu objednávek inzerce je vždy poslední den v měsíci, předcházející vydání aktuálního čísla, popř. podle dohody.

1. Pravidelné rubriky a redakční témata (abecedně řazeno)

  • Aktuálně z firem (firemní akce)
  • Aplikovaný výzkum
  • Burza strojů a zařízení
  • Dotace
  • (Foto) reportáž
  • Historie řemesla (Pekařské retro)
  • Inzerce a PR články
  • Jubilea (firem, osobností z oboru)
  • Moderní obchod
  • Pekařská akademie
  • Představujeme (nový člen svazu, potravinářská škola, dodavateslká firmyaj.)
  • Přípravky
  • Pohled odborníka
  • Právní poradna
  • Potravinářský infoservis
  • Pozvánka
  • Řemeslná pekárna
  • Soutěže
  • Stroje a zařízení
  • Suroviny
  • Trendy a trhy
  • Téma (měsíce)
  • Úvodník
  • Výstavy a veletrhy
  • Vzdělávání / Potravinářské školy a učiliště
  • Ze semináře
  • Zdravá výživa
  • Zprávy z médií
  • Ze zahraničí
  • Ze života svazu

2. Redakční a inzertní témata měsíce

PC 01/leden (do tisku = 23/1) – Témata měsíce:
1) Reportáž a dokumenty z volební valné hromady svazu v Senohrabech
Hlavní směry činnosti Svazu 2020
2) „Přípravky“ – RETRO TRENDY = Návrat tradičních pek. a cukr. výrobků s využitím moderních technologií, přípravků a směsí + + inspirace pro velikonoční sortiment

PC 02/únor (do tisku = 20/2) – Témata měsíce:
1) „Stroje/Přípravky“ – Výrobníky, zařízení, suroviny a směsi pro prodej zmrzlin
2) Vybavení prodejen pro prodej mraženého/chlazeného sortimentu

PC 03/březen (do tisku = 20/3) – Témata měsíce:
1) „Stroje a zařízení“ – Novinky a tipy pro vybavení průmyslových i řemeslných pekáren (pozvánky firem na výstavu Salima/MBK- 20.-24.4.)
2) Vybavení a doplňky pro pekárenské a cukrárenské provozy: Obaly, ošatky, vozíky, pečicí plechy, váhy, klimatizace, hygiena, úklidové stroje, myčky aj.

PC 04/duben (do tisku = 15/4!) – Témata měsíce:
1) „Přípravky“: Kvasy, kavasové přípravky a způsoby prodlužování čerstvosti a měkkosti pekařských výrobků
2) Dny chleba 2020 (10. června) – inzertní kampaň firem, pozv. na soutěž Chléb roku
(Číslo bude distribuováno ve zvýšeném nákladu také na veletrhu Salima/MBK)

PC 05/květen (do tisku = 20/5) – Témata měsíce:
1) „Stroje a zařízení“: Ohlasy z veletrhu Smalima/MBK + jak vybavit průmyslovou + řemeslnou pekárnu? (tipy pro obnovu strojního zařízení)
2) Reportáže Salima/MBK + Pekař roku – junior 2020
(Číslo bude distribuováno ve zvýšeném nákladu také na Dnech chleba 10. června)

PC 06/červen (do tisku = 19/6) – Témata měsíce:
1) „Přípravky“: Výrobky se zdravotními či výživovými benefity pro spotřebitele (zvýšený obsah nutričně cenných látek, non-E, wellness, bezplepky, dia apod.)
2) Dny chleba 2020 – Reportáž, výsledky soutěže Chléb roku
3) Pozvánka na Pekařskou sobotu (Rožnov p. R., 18. července)

PC 07/červenec (do tisku = 21/7) – Témata měsíce:
1) „Pekařský obchod“: Zařízení & vybavení interiérů, osvětlení, pokladní syst.
2) Pekařský autopark – nabídka užitkových vozů, nástaveb apod.
3) Pekařská sobota – Reportáž

PC 08/srpen (do tisku = 20/8) – Témata měsíce:
1) „IT & softwarová řešení pro pekárny“: Výroba, sklad, expedice, pokladní systémy a ostatní SW řešení pro podporu výroby a odbytu
2) Balení & logistika v pekárenské výrobě, přepravky
3) Seminář Č. Budějovice – pozvánky firem (číslo bude distribuováno také přímo na akci)

PC 09/září (do tisku = 21/9) – Témata měsíce:
1) „Stroje a zařízení“: Vybavení pro surovinové hospodářství (sila, moučné hospodářství, zásobníky aj.) + kynárny
2) Reportáž – Č. Budějovice, přednášky ze semináře
3) Seminář (Čejkovice, 22. října) – pozvánka firem

PC 10/říjen (do tisku = 20/10) – Témata měsíce:
1) „Přípravky“: Novinky a trendy pro cukrářskou výrobu + inspirace pro vánoční sortiment pekáren i cukráren
2) Světový den chleba – reportáž z konference

PC 11/listopad (do tisku = 20/11) – Témata měsíce:
1) Stroje a zařízení“: Trendy a z evropských pekařských veletrhů
2) Strojně-technologický seminář Čejkovice – reportáž a přednášky ze semináře

PC 12/prosinec (do tisku = 18/12) – Témata měsíce:
1) „Přípravky“ – Pekařské výrobky dle cechovních norem (nabídka přípravků a směsí, zkušenosti a inspirace)
2) Pozvánka na valnou hromadu Svazu 2021, PF 2021

3. Interní zásady schvalování důležitých svazových výstupů

Obsah inzertních materiálů musí odpovídat přijatému Etickému kodexu, za což odpovídá vedoucí vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o. Rovněž posuzuje obsah inzerce, který by měl být v souladu s podnikatelskými zájmy členů Svazu.

Příspěvky jednotlivých autorů článků v periodikách svazu, by svým vyzněním měly být v souladu se Stanovami a schválenými Prioritami svazu na příslušný rok a podléhají schválení redakční rady. Vedoucí vydavatelství je v dostatečném časovém předstihu zašle e-mailem k vyjádření členům redakční rady. Připomínky členů redakční rady budou zapracovány do textu příslušného článku.

Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Attachments:
FilePopisFile size
Download this file (Ediční plán PC 2020.docx)Ediční plán 2020 24 Kb
Aktualizováno Středa, 04 Prosinec 2019 10:58
 




Copyright