Partneři webu

Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s.

Drahobejlova 2215/6, 190 00 Praha 9
IČ: 152 70 106

Tel.: 266 199 200 - 4 Fax: 266 199 209
e-mail: info@svazpekaru.cz

Valná hromada a pekařský ples

Hotel Holiday Inn v Brně přivítal 29. ledna 2018 účastníky valné hromady Svazu pekařů a cukrářů v ČR. Na odpolední jednání navázal společenský večer, tentokrát ve stylu rocknrollového pekařského plesu.

Novými členy svazu se v průběhu roku 2018 staly firmy Arnošt Obrusník, Dolní Benešov, Bouček, spol. s r.o. Hradec Králové, BANDUR spol. s r.o., Sušice, ISŠ Mladá Boleslav, Martin Knappe, Opava, Mlýn Perner Svijany, MOPS spol. s r.o. Němčice nad Hanou, Pekařství Křižák s.r.o. Boleradice, Pekařství Vypek s.r.o., Sudomírky.

Čestné členství ve Svazu bylo letos uděleno Ing. Lumíru Bočkovi (Pekařství Fryčovice) a Ing. Vladimíru Dubjákovi (Pekaři a spol.).

Večerem a tanečním parketem účastníky provedly kapely The Apples, Legendy se vací a Aleš Brichta, součástí programu bylo rovněž vystoupení Miloše Knora. Další snímky z valné hromady i navazující společenské akce, které se nevešly do naší fotoreportáže, si můžete prohlédnout na webu www.svazpekaru.cz v rubrice Fotogalerie/2019.

Aktualizováno Středa, 30 Leden 2019 14:14