Ceník inzerce v měsíčníku PEKAŘ CUKRÁŘ 2023
Plošná inzerce | Členové svazu | Nečlenové svazu |
---|---|---|
2 str. A4 | 46.000,- | 58.000,- |
1 str. A4 | 24.900,- | 32.500,- |
1/2 str. A4 | 13.500,- | 17.500,- |
1/3 str. A4 | 8.900,- | 11.900,- |
1/4 str. A4 | 6.900,- | 8.900,- |
Obálka č. 2,3 barva | 27.500,- | 36.000,- |
Obálka č. 4 barva | 31.900,- | 43.900,- |
Uvedené ceny jsou bez DPH.
- Redakční článek z pekárenské (cukrárenské) výroby s propagací firmy
Cena dohodou - Publikování PR článku s propagací – reklamou firmy: cena dohodou
Technické podmínky inzerce
Inzerent dodá připravené dokumenty k tisku – soubory dat ve formátu PDF, JPG, TIFF, EPS. Připravená inzerce musí mít rozlišení 300 dpi.
V případě potřeby nabízí vydavatel časopisu zprostředkování zhotovení tiskových podkladů pro inzerci i fotoreportáž u svého dodavatele. Případná objednávka bude realizována přímo mezi objednavatelem inzerce a dodavatelem. Příslušný kontakt je k dispozici v redakci.
Rozměry inzerátů:
- 1/1 celostrana čistý formát 210 x 297 mm + 3 mm spad – tj. hrubý formát 216 x 303 mm
- 1/2 půlstrana horizontálně 210 x 147 mm + 3 mm spad – tj. 216 x 153 mm
- 1/2 půlstrana vertikálně 105 x 297 mm + 3 mm spad – tj. 111 x 303 mm
- 1/3 strany horizontálně 210 x 96 mm + 3 mm spad – tj. 216 x 102 mm
- 1/3 strany vertikálně 74 x 297 mm + 3 mm spad – tj. 80 x 303 mm
- 1/4 strany horizontálně 210 x70 mm + 3 mm spad – tj. 216 x 76 mm
- 1/4 strany klasicky 89 x 130 mm – bez spadu
Výsledná tisková kvalita inzerátu (barevnost, obsah) odpovídá podkladům, které inzerenti doručí do redakce.
Pekař a cukrář s.r.o., Drahobejlova 2215/6, 190 00 Praha 9
tel. 266 199 200 – 3
E-mail: mihulka@svazpekaru.cz; info@svazpekaru.cz
Ceník a objednávky inzerce v ROČENCE pekaře a cukráře 2023
Ceny a formáty inzerce jsou stejné, jako u měsíčníku PEKAŘE CUKRÁŘE.
V současnosti probíhá nábor inzerce v České a Slovenské ROČENCE 2023 s Katalogem dodavatelů. Bližší informace poskytneme v redakci.
Ceník publikací knižnice pekaře a cukráře
Titul | Cena | Cena po slevě |
---|---|---|
Pekařská technologie I. – Suroviny | 395,- | bez slevy |
Pekařská technologie II. – Výroba chleba | 395,- | bez slevy |
Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva | 395,- | bez slevy |
Pekařská technologie IV. – Výroba jemného pečiva | 395,- | bez slevy |
Pekařská technologie V. – Moderní trendy v pekárenství | 495,- | bez slevy |
KOMPLET PEKAŘSKÝCH TECHNOLOGIÍ I.– V. (AKCE) | 2075,- | 1 695,- |
Ceny jsou uvedeny včetně DPH!
Objednávky na adrese:
Pekař a cukrář s.r.o., Drahobejlova 2215/6, 190 00 Praha 9
Tel. 266 199 200 – 204, fax: 266 199 209, mihulka@svazpekaru.cz
www.svazpekaru.cz
Publikace lze rovněž zakoupit v sídle vydavatele nebo Vám budou zaslány po uhrazení faktury, kterou vystavíme na základě Vaší objednávky.