Ceník inzerce v měsíčníku PEKAŘ CUKRÁŘ 2021
Plošná inzerce | Členové svazu | Nečlenové svazu |
---|---|---|
1 str. A4 barva | 19.800,- | 26.000,- |
1/2 str. A4 barva | 10.500,- | 14.000,- |
1 str. A4 černobílá | 13.200,- | 17.000,- |
2/3 str. A4 ČB | 9.900,- | 13.000,- |
1/2 str. A4 ČB | 7.200,- | 9.000,- |
1/3 str. A4 ČB | 4.900,- | 6.000,- |
1/4 str. A4 ČB | 3.900,- | 5.000,- |
Obálka č. 2,3 barva | 22.000,- | 29.000,- |
Obálka č. 4 barva | 24.000,- | 32.000,- |
Uvedené ceny jsou bez DPH.
- Redakční článek z pekárenské (cukrárenské) výroby s propagací firmy
Cena dohodou - Publikování PR článku s propagací – reklamou firmy: cena dohodou
Doplňující podmínky:
- Poskytování slevy při opakované inzerci: Při objednání 5-ti inzerátů bude pokytnut bonus 6. inzerát zdarma.
- Při objednání inzerce na 12 měsíců po sobě a úhradách před každým čtvrtletím bude poskytnuta sleva 30 %.
Technické podmínky inzerce
- a) Inzerent dodá připravené dokumenty k tisku na CD nebo DVD. Soubory dat ve formátu PDF, JPG, TIFF, EPS, CDR…Připravená inzerce musí mít rozlišení 300 dpi, formát CDR musí být včetně písma uložen do křivek, formát JPG musí být uložen v nejvyšším možném rozlišení při kompresi.
- b) Inzerent dodá připravenou inzerci prostřednictvím e-mailu. Přípustné jsou pouze formáty JPG a PDF při rozlišení 300 dpi.
V případě potřeby nabízí vydavatel časopisu zprostředkování zhotovení tiskových podkladů pro inzerci i fotoreportáž u svého dodavatele. Případná objednávka bude realizována přímo mezi objednavatelem inzerce a dodavatelem. Příslušný kontakt je k dispozici v redakci.
Rozměry inzerátů:
- 1/1 celostrana čistý formát 210 x 297 mm + 3 mm spad – tj. hrubý formát 216 x 303 mm
- 1/2 půlstrana horizontálně 210 x 147 mm + 3 mm spad – tj. 216 x 153 mm
- 1/2 půlstrana vertikálně 105 x 297 mm + 3 mm spad – tj. 111 x 303 mm
- 1/3 strany horizontálně 210 x 96 mm + 3 mm spad – tj. 216 x 102 mm
- 1/3 strany vertikálně 74 x 297 mm + 3 mm spad – tj. 80 x 303 mm
- 1/4 strany horizontálně 210 x70 mm + 3 mm spad – tj. 216 x 76 mm
- 1/4 strany klasicky 89 x 130 mm – bez spadu
Výsledná tisková kvalita inzerátu (barevnost, obsah) odpovídá podkladům, které inzerenti doručí do redakce.
Pekař a cukrář s.r.o., Drahobejlova 2215/6, 190 00 Praha 9
tel. 266 199 200 – 3
E-mail: mihulka@svazpekaru.cz; info@svazpekaru.cz
Ceník publikací knižnice pekaře a cukráře
Titul | Cena | Cena po slevě |
---|---|---|
Pekařská technologie I. – Suroviny | 350,- | bez slevy |
Pekařská technologie II. – Výroba chleba | 350,- | bez slevy |
Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva | 350,- | bez slevy |
Pekařská technologie IV. – Výroba jemného pečiva | 350,- | bez slevy |
Pekařská technologie V. – Moderní trendy v pekárenství | 450,- | bez slevy |
KOMPLET PEKAŘSKÝCH TECHNOLOGIÍ I.– V. (AKCE) | 1850,- | 1 500,- |
Ing. Jan Skoupil: Cukrářská výroba 1. díl, váz.(doprodej – poslední výtisky!) | 250,- | bez slevy |
Ing. Jan Skoupil: Cukrářská výroba 2. díl váz.(doprodej – poslední výtisky!) | 250,- | bez slevy |
Skoupil/Pelikán: Cukrářská výroba 3. díl váz.(doprodej – poslední výtisky!) | 350,- | bez slevy |
Němčina pro pekaře a cukráře, váz. (dpprodej – poslední výtisky) | 200,- | bez slevy |
Něm.- český a česko – něm. překlad výrazů z oblasti cereální vědy a technologie, váz.(doprodej – poslední výtisky!) | 300,- | bez slevy |
Příhoda: Základy pekárenské technologie, váz. (doprodej – poslední výtisky!) | 500,- | bez slevy |
Ceny jsou uvedeny včetně DPH!
Objednávky na adrese:
Pekař a cukrář s.r.o., Drahobejlova 2215/6, 190 00 Praha 9
Tel. 266 199 200 – 204, fax: 266 199 209, mihulka@svazpekaru.cz
www.svazpekaru.cz
Publikace lze rovněž zakoupit v sídle vydavatele nebo Vám budou zaslány po uhrazení faktury, kterou vystavíme na základě Vaší objednávky.