Ceník inzerce v měsíčníku PEKAŘ CUKRÁŘ 2022

Plošná inzerce Členové svazu Nečlenové svazu
2 str.  A4  46.000,- 58.000,-
1 str.  A4   24.900,- 32.500,-
1/2 str. A4  13.500,- 17.500,-
1/3 str. A4  8.900,- 11.900,-
1/4 str. A4 6.900,- 8.900,-
Obálka č. 2,3 barva 27.500,- 36.000,-
Obálka č. 4  barva 31.900,- 43.900,-

Uvedené ceny jsou bez DPH.

Nabídka speciálních produktů:
  • Redakční článek z pekárenské (cukrárenské) výroby s propagací firmy
    Cena dohodou
  • Publikování PR článku s propagací – reklamou firmy:  cena dohodou

Technické podmínky inzerce

Inzerent dodá připravené dokumenty k tisku – soubory dat ve formátu PDF, JPG, TIFF, EPS. Připravená inzerce musí mít rozlišení 300 dpi.

V případě potřeby nabízí vydavatel časopisu zprostředkování zhotovení tiskových podkladů pro inzerci i fotoreportáž u svého dodavatele. Případná objednávka bude realizována přímo mezi objednavatelem inzerce a dodavatelem. Příslušný kontakt je k dispozici v redakci.

Rozměry inzerátů:

  • 1/1 celostrana čistý formát 210 x 297 mm + 3 mm spad – tj. hrubý formát 216 x 303 mm
  • 1/2 půlstrana horizontálně 210 x 147 mm + 3 mm spad – tj. 216 x 153 mm
  • 1/2 půlstrana vertikálně 105 x 297 mm + 3 mm spad – tj. 111 x 303 mm
  • 1/3 strany horizontálně 210 x 96 mm + 3 mm spad – tj. 216 x 102 mm
  • 1/3 strany vertikálně 74 x 297 mm + 3 mm spad – tj. 80 x 303 mm
  • 1/4 strany horizontálně 210 x70 mm + 3 mm spad – tj. 216 x 76 mm
  • 1/4 strany klasicky 89 x 130 mm – bez spadu

Výsledná tisková kvalita inzerátu (barevnost, obsah) odpovídá podkladům, které inzerenti doručí do redakce.

Pekař a cukrář s.r.o., Drahobejlova 2215/6, 190 00 Praha 9
tel. 266 199 200 – 3
E-mail: mihulka@svazpekaru.czinfo@svazpekaru.cz

Ceník inzerce v ROČENCE pekaře a cukráře 2023

Ceny a formáty inzerce jsou stejné, jako u měsíčníku PEKAŘE CUKRÁŘE.

V současnosti probíhá nábor inzerce v České a Slovenské ROČENCE 2023 s Katalogem dodavatelů. Bližší informace poskytneme v redakci.

Ceník publikací knižnice pekaře a cukráře

Titul Cena Cena po slevě
Pekařská technologie I.  – Suroviny  395,- bez slevy
Pekařská technologie II. – Výroba chleba 395,- bez slevy
Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva 395,- bez slevy
Pekařská technologie IV. – Výroba jemného pečiva 395,- bez slevy
Pekařská technologie V. – Moderní trendy v pekárenství 495,- bez slevy
KOMPLET PEKAŘSKÝCH TECHNOLOGIÍ I.– V. (AKCE) 2075,- 1 695,-
Ing. Jan Skoupil: Cukrářská výroba 1. díl, váz.(doprodej – poslední výtisky!) 250,- bez slevy
Ing. Jan Skoupil: Cukrářská výroba  2. díl váz.(doprodej – poslední výtisky!) 250,- bez slevy
Skoupil/Pelikán:  Cukrářská výroba  3. díl váz.(doprodej – poslední výtisky!) 350,- bez slevy
Němčina pro pekaře a cukráře, váz. (dpprodej – poslední výtisky) 200,- bez slevy
Něm.- český a česko – něm. překlad výrazů z oblasti cereální vědy a technologie, váz.(doprodej – poslední výtisky!) 300,- bez slevy
Příhoda: Základy pekárenské technologie, váz. (doprodej – poslední výtisky!) 500,- bez slevy

Ceny jsou uvedeny včetně DPH!

Objednávky na adrese:

Pekař a cukrář s.r.o., Drahobejlova 2215/6, 190 00 Praha 9
Tel. 266 199 200 – 204, fax: 266 199 209, mihulka@svazpekaru.cz
www.svazpekaru.cz

Publikace lze rovněž zakoupit v sídle vydavatele nebo Vám budou zaslány po uhrazení faktury, kterou vystavíme na základě Vaší objednávky.